Laat een testoordeel achter voor de LA DOLCE VITA E 2019

Via het onderstaande formulier kunt u een testoordeel achter laten voor de LA DOLCE VITA E 2019.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Persoonlijke informatie

Type fietser

Benoem de pluspunten

Geef minimaal één en maximaal vijf pluspunten op.

Benoem de minpunten

Geef minimaal één en maximaal vijf minpunten op.

Rijeigenschappen

Bij de beoordeling van de rijeigenschappen wordt in eerste instantie gekeken naar de stabiliteit van het frame. Tijdens het kracht zetten en staan op de pedalen wordt de stabiliteit van het frame bepaald. Verder wordt gekeken naar de kwaliteit van de toegepaste onderdelen: gaat het schakelen soepel en hoe remt de fiets?

Comfort

Bij de beoordeling van de comfort wordt gekeken naar het ‘totaal plaatje’. Denk bijvoorbeeld aan de aangebrachte veertoepassingen (voorvorkvering, zadelpenvering, volledig geveerd) en de zitpositie op de fiets (of het instellen daarvan). Ook wordt gekeken naar de afwerking van de fiets (lakwerk, lasnaden) en of het design bijdraagt tot de functionaliteit van de fiets.

Prijs/kwaliteit

Beoordeel de prijs ten opzichte van de kwaliteit van de fiets.

Motor/ondersteuning

Bij de beoordeling van de motor spelen een viertal onderdelen een belangrijke rol: souplesse, mate van ondersteuning, het geluid en de evenwichtigheid in ondersteuning. Bij de ondersteuning wordt gekeken naar de functionaliteit. Dragen de diverse standen van ondersteuning bij tot een fijne rijervaring en zorgt iedere stand voor een evenwichtige opbouw van genoemde ondersteuningsstand

Display/bediening

Bij de beoordeling van de display let u onder andere op de helderheid, afleesbaarheid en functionaliteit. Tevens beoordeelt u het bedieningsgemak van de display tijdens de rijimpressie.

Welk cijfer geef je de fiets?

Selecteer een cijfer

Toelichting
  • Uw gegevens zijn veilig