Spark Bike

Ontdek de elektrische vouwfietsen van Spark Bike

Bij Spark Bike, waar rijcomfort en veiligheid voorop staan, gaan we nog een stap verder voor jou. Ontdek onze elektrische opvouwbare fietsen met een lage instap, perfect voor iedereen die gemakkelijk wil op- en afstappen, zonder in te leveren op stijl of prestatie. Onze fietsen, volledig met de hand geassembleerd in Nijkerk, zijn een trots Nederlands product dat kwaliteit en vakmanschap combineert. Dit is dan ook de reden waarom ons model Touring als ‘beste koop’ bekroond is in de AD fietstest en HLN fietstest van 2024.

Op maat gemaakt met persoonlijke aandacht
Elke Spark Bike is uniek en volledig aanpasbaar aan jouw voorkeuren. We bieden een persoonlijke ervaring waarbij jij centraal staat. Van de kleur tot aan de uitrusting; jij bepaalt hoe jouw ideale fiets eruitziet. Elk onderdeel van onze fietsen is zorgvuldig geselecteerd en getest om jou de beste rijervaring te bieden.

Krachtig en compact
Onze opvouwbare fietsen zijn zowel krachtig als compact. De compacte vorm doet niets af aan het rijcomfort en de krachtige Bafang 48V motor zorgt voor een soepele rijervaring vergelijkbaar met die van een gewone fiets. Het gemak van een opvouwbaar model maakt onze fietsen ideaal voor dagelijkse ritten en recreatieve tochten, waardoor ze geschikt zijn voor iedereen.

Contactgegevens:

Smitspol 14-H
3861 RS Nijkerk

Website: www.sparkbike.nl
Email:
[email protected]
Telefoon: 033-30 30 268

8.2
Spark Bike Touring 2024 België
€1.799,-
Bekijk deze fiets
7.9
Spark Bike Touring 2024
€1.799,-
Bekijk deze fiets

Kom zelf testen

Jaarlijks organiseren wij meerdere fietstesten. Lijkt het je leuk om de nieuwste modellen te testen?

Meld je aan