Vraag de gratis Popal
brochure aan!

Popal

We leven in een gezellig fietslandje waar iedereen zonder morren dagelijks stormachtige polderwegen en chaotische grachten trotseert. Dat doe je het liefst op een fiets die elke dag weer een glimlach op je gezicht tovert. Bij Popal vind je die fiets altijd.

Voor iedereen
Wij hebben al jarenlang een breed assortiment met meer dan 300 modellen. Van stadsfiets tot elektrische fiets en van kinderfiets tot senioren driewieler: er zit er altijd een voor jou bij. Wij vinden jouw vrijheid heel belangrijk. Daarom maken wij hippe fietsen van Hollandse kwaliteit, voor een fijne prijs.

Beste getest
Onze fietsen scoren goed. Neem de Popal Daily Dutch Prestige N3 RN, die opviel in de ANWB Schoolfietsentest 2018. Volgens de ANWB behoorde het model tot een van de favorieten, ook sprong-ie er prijstechnisch extra gunstig uit. Daarnaast kwam de Popal E-Volution 12.2 met een cijfer van 8,2 uit 10 als beste elektrische fiets met voorwielmotor uit de Rijtest van ANWB Fietsexpert. De E-volution 8.1 met middenmotor scoorde een 8,1 uit 10. Daar worden wij blij van.

Altijd in de buurt
Wij willen jou elke dag de beste service bieden. Je hoort namelijk bij onze familie, en daarvoor zetten wij graag een stapje extra. Met meer dan 500 dealers in binnen- en buitenland staat er altijd iemand voor je klaar. En ook heel fijn: wij kennen onze dealers goed. Het zijn heel relaxte bazen!

0 Gemiddeld

Gemiddelde beoordeling uit 0 beoordelingen.

Klanttevredenheid

Klantentevredenheid heeft onze hoogste prioriteit.
Daarom vragen wij onze klanten om hun ervaringen met Popal te delen op het onafhankelijke platform Fietstest.
Want wie kan Popal beter beoordelen dan haar eigen klanten?

Benieuwd hoe onze klanten Popal ervaren? Lees dan onderstaande Fietstest ervaringen.

Deel uw eigen ervaring

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste fiets?

Met onze Fietstest Keuzehulp weet je binnen één minuut veel meer.

Doe de Fietstest

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van al het nieuws? Meld je aan voor de nieuwsbrief!