Plan een proefrit op je favoriete e-bike aan huis of op werk!

Ben je op zoek naar meer informatie over elektrische fietsen, schoolfietsen, Speed Pedelecs of andere soorten fietsen en wil je een proefrit inplannen? Dat kan! Fietstest helpt je op weg met een proefrit aan huis of op het werk.

Vraag een gratis proefrit aan!

Deze fietstesters gingen je voor!

Jacco Zijl

Ervaring over de service Fietstest op locatie: De afspraak bij mij thuis werd snel gemaakt. De fiets vakkundig op maat gezet. Eigenschappen en mogelijkheden van de fiets besproken en in mijn eigen omgeving goed kunnen testen. Dit werkt wat mij betreft optimaal; ook na corona beperkingen is dit prachtige manier en top service om een fiets te testen. Hierdoor een goede keuze kunnen maken op basis van een goede ervaring met deskundige begeleiding.

Daniëlle Magis

Na de aanvraag op de site snel en vriendelijk telefonisch te woord gestaan, Een dag later kon ik de fiets al testen, fijn en behulpzaam en met de nodige informatie over de te testen fiets, aan de hand van die test heb ik de fiets gekocht, kortom snel en vriendelijk echt aan te raden.

Annemarie van Selm

Al enige tijd had ik een fiets op het oog, maar ja om die zomaar online te kopen.. dat zag ik niet zo zitten. Ik wilde eerst de fiets zien en er even op rijden. Vanwege de lockdown als gevolg van COVID-19 zag ik mijn plan in duigen vallen. Tot ik zag dat ik toch een proefrit kon boeken! En het werd nog beter, want ik hoefde niet naar een winkel. Afgelopen week kwamen de heren van fietsttest.nl bij mij langs en kon ik zo de WATT Boston Female fiets testen. Ze waren goed op de hoogte van de specificaties en de fiets reed als een zonnetje! Ik vond het echt een briljante oplossing, dank jullie wel!

Zo werkt het! Gemakkelijk en snel!

Voordat je een fiets koopt, wil je ervaren hoe deze rijdt. Wij vinden het dan ook belangrijk dat iedereen die beleving kan meemaken en ervaart hoe het is om te fietsen op zijn favoriete model. Daarom kun jij bij fietstest een gratis proefrit op locatie maken! Hoe het werkt? Heel eenvoudig. Jij selecteert de fietsen die je wil testen en wij rijden met jouw geselecteerde assortiment naar de door jou gekozen locatie. Op locatie maak je een testrit op al jouw favoriete modellen, zodat je de beste fiets kunt kiezen die voldoet aan al jouw wensen. Wij doen er alles aan het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Welke fietsen selecteer jij?

Fietstest proefrit timeline

Schrijf je in via het formulier

Fietstest neemt contact met je op

Maak een proefrit op geselecteerde modellen bij jou op locatie.

Klaar om te genieten van je nieuwe e-bike!