Beixo

Over beixo

Beixo staat voor fietsen als een pure en efficiënte manier om je weg te vinden door het leven. Los van sleur, stress en alle dingen die we moeten. Wij koesteren deze kettingloze gedachte en gebruiken deze in onze fietsen. Dus géén ouderwetse, vieze ketting maar een schone, innovatieve en duurzame oplossing, zoals bijvoorbeeld de cardanas of een riemaandrijving. Ondertussen zijn wij al meer dan 15 jaar bezig met innovatieve vouwfietsen zonder ketting.

 

Nederlands eerste cardanfietsenmerk

Beixo is in 2005 opgericht in Utrecht. Als eerste Nederlandse fietsenmerk kozen wij er voor de ouderwetse ketting te vervangen door alternatieve aandrijftechnieken. Zoals de cardanas. Maar ook andere technieken hebben onze aandacht. We werken samen met een breed netwerk van professionals, op allerlei gebied en op allerlei uiteenlopende onderdelen. Het frame van beixo wordt gevormd door:

 

Urban Bike Concepts

Beixo® is een merk van Urban Bike Concepts bv. Gestart in 2005, met als doel het op de markt brengen van innovatieve stads- en vouwfietsen. Urban Bike Concepts levert aan deelfietsprojecten in binnen- en buitenland. Ook ondersteunen we nieuwe fietsconcepten, zoals Brik Fietsen, CocoMat-bike en Cycling out of Poverty.

7.1
Beixo Compact Electra 2021
€1.999,-
Bekijk deze fiets
7.1
Beixo E-Slim 2021
€2.750,-
Bekijk deze fiets
Gemiddelde beoordeling
0

Eindcijfer

Gebaseerd op 0 reviews

Klanttevredenheid

Klantentevredenheid heeft onze hoogste prioriteit.
Daarom vragen wij onze klanten om hun ervaringen met Beixo te delen op het onafhankelijke platform Fietstest. Want wie kan Beixo beter beoordelen dan haar eigen klanten?

Benieuwd hoe onze klanten Beixo ervaren? Lees dan onderstaande Fietstest ervaringen.

Kom zelf testen

Jaarlijks organiseren wij meerdere fietstesten. Lijkt het je leuk om de nieuwste modellen te testen?

Meld je aan