BESV

ONS VERHAAL

BESV zet zich in om voor iedereen een geweldige ervaring te creëren door op een e-bike te rijden. Daarom werken we met al onze krachten om hoogwaardige elektrische fietsen en accessoires te ontwerpen. Combineert geavanceerde softwaretechnologie, productie-innovatie en unieke, stijlvolle ontwerpen. Dit alles in het licht van het bieden van een werkelijk geweldige gebruikerservaring aan klanten en gebaseerd op onze vier onderstaande principes:

Over BESV, BESV

BEAUTIFUL

BESV maakt producten die tot de verbeelding spreken en opwindend zijn, omdat we geloven dat design inspirerend moet zijn en vanuit het hart moet worden ontwikkeld. Al met al zijn onze fietsen niet alleen functioneel, maar zien ze er ook nog eens fantastisch uit.

Over BESV, BESV

ECO-FRIENDLY

Wij, als internationaal bedrijf nemen onze verantwoordelijkheid richting het milieu. Op basis van innovatieve technologieën maken wij duurzame producten die bijdragen aan een verbetering van het milieu, met het oog op nu en op de toekomst.

Over BESV, BESV

SMART

Met behulp van de meest geavanceerde technologieën maken we onze producten intelligenter om de gebruikerservaring te optimaliseren. Zo zijn onze e-bikes niet alleen responsief, maar ook intuïtief voor verschillende gebruikers en veranderende omstandigheden.

Over BESV, BESV

VISION

Samen vertegenwoordigen deze drie principes een Visie voor alles wat we doen en vormen ze de beginletters van onze naam-BESV. Het zijn ook deze principes die leiden tot onze uitzonderlijke producten. Echt geweldige e-bikes met trapondersteuning voor een fantastische rijervaring.

7.1
BESV CT 1.3 Low Step 2023
€4.299,-
Bekijk deze fiets
7.1
BESV TR 1.1 2023
€4.199,-
Bekijk deze fiets
6.7
BESV TRB1 AM 2019
€3.999,-
Bekijk deze fiets
6.3
BESV TRB1 Urban 2019
€3.499,-
Bekijk deze fiets
Gemiddelde beoordeling
0

Eindcijfer

Gebaseerd op 0 reviews

Klanttevredenheid

Klantentevredenheid heeft onze hoogste prioriteit.
Daarom vragen wij onze klanten om hun ervaringen met BESV te delen op het onafhankelijke platform Fietstest. Want wie kan BESV beter beoordelen dan haar eigen klanten?

Benieuwd hoe onze klanten BESV ervaren? Lees dan onderstaande Fietstest ervaringen.

Kom zelf testen

Jaarlijks organiseren wij meerdere fietstesten. Lijkt het je leuk om de nieuwste modellen te testen?

Meld je aan