Vraag de gratis Brinckers
brochure aan!

Brinckers

Zorgeloos elektrisch fietsen

Fietsen is fijn, fietsen biedt vrijheid, fietsen is gezond. Bij Brinckers begrijpen wij hoe belangrijk het is dat u comfortabel, ontspannen en zorgeloos kunt fietsen. Uw fietsplezier is ons uitgangspunt bij het ontwikkelen van onze elektrische fietsen. Een elektrische fiets verbreedt uw horizon, u kunt veel meer kilometers afleggen dan met een gewone fiets en daardoor meer van de natuur ontdekken. Brinckers hoopt een bijdrage te leveren aan de vergroening van de samenleving door meer mensen van een scooter of een ander vervoersmiddel op de veel schonere e-bike te krijgen. Maar elektrisch fietsen is veel meer dan een transportmiddel: het is een hobby, een vrijetijdsbesteding waar miljoenen mensen plezier aan beleven. Het is onze missie om u zorgeloos te laten genieten van elektrisch fietsen.

Over Brinckers

Brinckers is een Hollands kwaliteitsmerk e-bikes van International Bike Group, de grootste verkoper van elektrische fietsen in de Benelux. In de e-bikes van Brinckers is de kennis van vele kwaliteitsmerken samengebracht. Het Brinckers team bestaat uit ervaren engineers met jarenlange ervaring in en kennis van de fietsindustrie en elektrotechniek. Stijve frames, krachtige motoren en alleen de allerbeste onderdelen worden goedgekeurd voor de elektrische fietsen van Brinckers, wat resulteert in uitermate betrouwbare e-bikes. Meerdere modellen zijn bij diverse onafhankelijke e-bike tests in de prijzen gevallen. Dat maakt Brinckers: zorgeloos elektrisch fietsen dankzij pure kwaliteit!

De kwaliteitsbelofte van Brinckers

Wij staan garant voor de topkwaliteit en de betrouwbaarheid van onze e-bikes! Met de kwaliteitsbelofte van Brinckers ontvangt u standaard een extra lange garantie op de accu en het frame en krijgt u hoge korting op zorgeloze service bij 250 servicepunten in Nederland en België. Daarmee bent u verzekerd van een elektrische fiets die jarenlang in topconditie blijft.

0 Gemiddeld

Gemiddelde beoordeling uit 0 beoordelingen.

Klanttevredenheid

Klantentevredenheid heeft onze hoogste prioriteit.
Daarom vragen wij onze klanten om hun ervaringen met Brinckers te delen op het onafhankelijke platform Fietstest.
Want wie kan Brinckers beter beoordelen dan haar eigen klanten?

Benieuwd hoe onze klanten Brinckers ervaren? Lees dan onderstaande Fietstest ervaringen.

Deel uw eigen ervaring

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste fiets?

Met onze Fietstest Keuzehulp weet je binnen één minuut veel meer.

Doe de Fietstest

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van al het nieuws? Meld je aan voor de nieuwsbrief!