Brinckers

Van fietsers voor fietsers!

Laat je verrassen door de nieuwe collectie van Brinckers

Een betaalbare e-bike van goede kwaliteit, beschikbaar voor iedereen: dat is waar wij bij Brinckers iedere dag keihard voor werken. Dat betekent dan ook dat je in onze collectie elektrische fietsen terugvindt voor elk type fietser. Sportief, relaxed, praktisch: voor alle smaken is een Brinckers e-bike te vinden.

De kwaliteitsbelofte van Brinckers

Wij staan garant voor de topkwaliteit en de betrouwbaarheid van onze e-bikes! Bij Brinckers ontvangt u standaard een extra lange garantie op het frame en worden de elektronische onderdelen met zorg geselecteerd. Daarmee bent u verzekerd van een elektrische fiets voor jarenlang plezier.

7.7
Brinckers Berlin F7 2023
€1.899,-
Bekijk deze fiets
7.5
Brinckers Brisbane GT MCT Belt 2023
€3.599,-
Bekijk deze fiets
7.5
Brinckers Brisbane GT M7 2022
€2.999,-
Bekijk deze fiets
7.2
Brinckers Granville Sport M380 2021
€3.499,-
Bekijk deze fiets
8.0
Brinckers Brisbane M310 2020
€2.649,-
Bekijk deze fiets
7.5
Brinckers LeMans M8 2020
€2.699,-
Bekijk deze fiets
7.2
Brinckers Boston F8 2019
€2.199,-
Bekijk deze fiets
7.0
Brinckers Brisbane M8 2019
€2.899,-
Bekijk deze fiets
Gemiddelde beoordeling
0

Eindcijfer

Gebaseerd op 0 reviews

Klanttevredenheid

Klantentevredenheid heeft onze hoogste prioriteit.
Daarom vragen wij onze klanten om hun ervaringen met Brinckers te delen op het onafhankelijke platform Fietstest. Want wie kan Brinckers beter beoordelen dan haar eigen klanten?

Benieuwd hoe onze klanten Brinckers ervaren? Lees dan onderstaande Fietstest ervaringen.

Brinckers is geboren in 2015 met het idee dat het ontwerp, de techniek en de prijs van e-bikes beter moeten kunnen. Een betaalbare e-bike van goede kwaliteit, beschikbaar voor iedereen: daar streven wij naar. Iedereen moet toegang hebben tot een e-bike die alle vakjes afvinkt. En dankzij jarenlange ervaring in de fietsenmarkt weten wij als geen ander waar die vakjes voor moeten staan!

Continu verbeteren

Het Brinckers team bestaat uit een aantal zeer ervaren fietsers met enorm veel feeling voor hun producten en met de doelgroep. Door elke dag te fietsen en zoveel mogelijk de dagelijkse “beweging” op de fiets te doen begrijpen wij heel goed welke kant wij op willen met Brinckers. Dankzij de kennis en ervaring die opgedaan is in de fietsbranche, zijn onze ontwerpers en product managers in staat om piekfijne e-bikes te creëren die passen bij jouw manier van leven.

Kom zelf testen

Jaarlijks organiseren wij meerdere fietstesten. Lijkt het je leuk om de nieuwste modellen te testen?

Meld je aan