Clikebikes

De Clike is een compacte en luxe E-bike, ontworpen en gemaakt in Nederland. Door de krachtige motor en de automatische versnellingen is het fietsen op de Clike een unieke ervaring. De fiets is gemakkelijk op te bergen dankzij de kleine wielen en de inklapbare trappers en stuur.

Op de Clike kan een verscheidenheid aan accessoires worden geklikt met ons gepatenteerde Koala Clicker systeem. De Koala Clicker is eenvoudig,snel en zonder gereedschap op het frame te klikken. Dit geeft de vrijheid om de Clike te personaliseren door accessoires te plaatsen, te verplaatsen en weer te verwijderen.

De Clike is een fiets die gezien mag worden. Met de unieke geometrie van het frame met (verwijderbare) geïntegreerde accu, de matzwarte poedercoat afwerking en de iconische rode staart, is dit een fiets als geen ander.

Wij nodigen u graag uit de bijzondere rijeigenschappen van de Clike eens te ervaren met een proefrit!

9.0
Clike Bikes Clike 2019
€2.999,-
Bekijk deze fiets
Gemiddelde beoordeling
0

Eindcijfer

Gebaseerd op 0 reviews

Klanttevredenheid

Klantentevredenheid heeft onze hoogste prioriteit.
Daarom vragen wij onze klanten om hun ervaringen met Clikebikes te delen op het onafhankelijke platform Fietstest. Want wie kan Clikebikes beter beoordelen dan haar eigen klanten?

Benieuwd hoe onze klanten Clikebikes ervaren? Lees dan onderstaande Fietstest ervaringen.

Neem contact op met Clike Bikes

Heb je verder nog vragen? We beantwoorden ze graag. Stuur een mail naar [email protected] met je vraag of stuur je telefoonnummer als je door een van onze medewerkers gebeld wilt worden.

Neem gerust contact op

Mail: [email protected]

Website: https://www.clikebikes.com

Clike Bikes B.V.

Taanderijstraat 19

3133ET Vlaardingen

 

KVK-nummer: 72408421

BTW-nummer: NL859100492B01

Kom zelf testen

Jaarlijks organiseren wij meerdere fietstesten. Lijkt het je leuk om de nieuwste modellen te testen?

Meld je aan