Cortina

Vraag de gratis Cortina brochure aan Direct aanvragen

Ontdek de nieuwe collectie van Cortina

Sterk, betrouwbaar én mooi

Aan een vervoersmiddel dat je dagelijks gebruikt, mag je best wat eisen stellen! Hij moet sterk, betaalbaar en betrouwbaar zijn. En mooi natuurlijk!  Of het nu om een praktische transportfiets, stevige familybike, snelle e-bike of hippe designfiets gaat.

Altijd de laatste mode- en fashiontrends

De Cortina-fietscollectie wordt net als een modecollectie continu geüpdatet. Onze designers volgen de laatste mode-  en fashiontrends op de voet om ervoor te zorgen dat alle fiets modellen perfect aansluiten bij de actualiteit. Dit zie je terug in het kleurgebruik, maar ook in de mooie details die de Cortina-fietsen hun eigen identiteit geven. Waarom we hier zoveel aandacht aan besteden? Een fiets heb je – net als je telefoon en je tas – elke dag bij je. Hij wordt intensief gebruikt en moet vanzelfsprekend solide en veilig zijn. Maar ook heel mooi, vinden wij. Want het is toch heerlijk als je elke dag weer blij wordt als je de fiets van je dromen tevoorschijn mag halen?

Volop vernieuwing

We luisteren goed naar onze klanten en hun wensen. Daarom vind je in de nieuwe Cortina-collectie veel nieuwe lichtere stadsfietsen en snelle e-bikes. Wat denk je van de Cortina Common? Dit unieke concept, dat bestaat uit fiets + accessoires, heeft een prestigieuze Eurobike-award gewonnen! De Cortina Common is een fijne, lichte stadsfiets waar je eenvoudig de mooiste accessoires op- en af kunt klikken.

Ruime keuze

Twijfel je nog tussen een stadsfiets of een e-bike? Check dan de verschillende fietsen en informatie over stadsfietsen en e-bikes op onze website! Je vindt al onze modellen op een rij. Onze e-bikes hebben dezelfde kenmerken als de stadsfietsen: ze zijn solide en veilig, maar ook kleurrijk en hip. De bekabeling is netjes weggewerkt en de techniek werkt feilloos. We hebben drie typen motoren en bij elk fietsmodel kun je ook verschillende accu’s kiezen. Ben je eruit? Ga dan ook zeker langs een Cortina winkel in de buurt voor een testrit en professioneel advies.

Neem het gewoon mee!

Of je nu je kids mee wilt nemen op de fiets, een dikke boeken tas of je sportspullen; Cortina biedt voor elke fiets de beste oplossing. Papa’s en mama’s kiezen voor een familybike, zoals de Cortina U4 Family. Die extra kilo’s gewicht zijn geen enkel probleem voor het verstevigde frame van dit robuuste model. En natuurlijk is het plaatsen van kinderzitjes een eitje.

Maak je fiets persoonlijk met de mooie accessoires uit de Cortina Bike Fashion Accessories-collectie. Allemaal gemaakt voor gebruik op de fiets.
Als je kiest voor een Cortina Common, dan kies je ook voor het gemakkelijke kliksysteem met AVS (AtranVelo System). De voor- en achterdrager van dit model hebben namelijk een speciale adapter waarop je heel eenvoudig één van de verschillende manden of tassen uit de collectie Cortina accessoires met AVS kunt bevestigen.

 

https://youtu.be/xANGvcD_-uk

7.4
Cortina E-Mozzo Pro 2024 België
€3.449,-
Bekijk deze fiets
7.8
Cortina E-Lett 2024 België
€2.599,-
Bekijk deze fiets
7.5
Cortina E-Mozzo Pro 2024
€3.449,-
Bekijk deze fiets
7.7
Cortina E-Lett 2024
€2.599,-
Bekijk deze fiets
7.7
Cortina E-Common 2023 School
€2.699,-
Bekijk deze fiets
7.9
Cortina E-U4 Transport 2023 School
€2.399,-
Bekijk deze fiets
8.3
Cortina Foss 2023 School
€819,-
Bekijk deze fiets
8.3
Cortina E-Nite 2023
€2.499,-
Bekijk deze fiets
7.5
Cortina E-Blau 2023
€2.749,-
Bekijk deze fiets
7.3
Cortina E-Silento Pro 2022
€3.499,-
Bekijk deze fiets
8.0
Cortina E-Foss 2020
€1.559,-
Bekijk deze fiets
7.5
Cortina Common 2020
€829,-
Bekijk deze fiets
6.6
Cortina E-U4 Family Transport 2019
€1.749,-
Bekijk deze fiets
7.3
Cortina E-U4 Transport 2019
€1.999,-
Bekijk deze fiets
7.3
Cortina E-Octa 2018
€1.899,-
Bekijk deze fiets
7.8
Cortina E-U4 Transport Raw Beltdrive 2018
€1.799,-
Bekijk deze fiets
7.4
Cortina Speed N8 2018
€899,-
Bekijk deze fiets
Gemiddelde beoordeling
0

Eindcijfer

Gebaseerd op 0 reviews

Klanttevredenheid

Klantentevredenheid heeft onze hoogste prioriteit.
Daarom vragen wij onze klanten om hun ervaringen met Cortina te delen op het onafhankelijke platform Fietstest. Want wie kan Cortina beter beoordelen dan haar eigen klanten?

Benieuwd hoe onze klanten Cortina ervaren? Lees dan onderstaande Fietstest ervaringen.

CORTINA MAGAZINE

Voor jou samengesteld: het Magazine van Cortina. Bekijk hierin op je gemak de gehele collectie van 2019 en lees alles over de nieuwste Cortina campagne!

 

https://issuu.com/kruitboschcycleuniverse/docs/cortina_magazine_2019

Winkels

Cortina heeft verkooppunten in Nederland, België en Duitsland. Wil jij je droomfiets in het echt bewonderen? Klik dan op onderstaande link en vind eenvoudig het dichtstbijzijnde Cortina-verkooppunt.

 

Cortina verkooppunten

 

 

CONTACT

Voor algemene vragen over de collectie, het merk Cortina en tips klik je hier.

Heb je een vraag over je eigen Cortina-fiets? Dan kun je het beste contact opnemen met de tweewielerspeciaalzaak waar jij je fiets gekocht hebt. Zij weten ook wanneer nieuwe fietsmodellen leverbaar zijn en zoeken dit graag voor je op.

 

Kom zelf testen

Jaarlijks organiseren wij meerdere fietstesten. Lijkt het je leuk om de nieuwste modellen te testen?

Meld je aan