Dolly Bikes

Over de elektrische Dolly Bakfiets

Een bakfiets vraagt vaak om zware belading en dan kun je wel wat hulp gebruiken heuveltje op en wind tegen. De sterke, stabiele, midden-motor van Bafang, zorgt ervoor dat je iedere berg met belading makkelijk kunt beklimmen. Bafang is één van de grootste e-bike motor fabrikanten ter wereld, die ook door veel andere bekende fietsmerken gebruikt wordt. Wij hebben voor deze sterke cargo-motor gekozen, omdat we hem geweldig vinden rijden en het de krachtigste motor op de hele markt is. Daarbij leveren wij ieder Dolly altijd met een flinke batterij van 600Wh, waar je met gemak 40-80 km mee rijdt. Echt. Dat hebben we zelf getest.

Om comfortabel te kunnen stoppen, hebben we gekozen voor fijne, sterke hydraulische schijfremmen. Die remmen het best. We doen alles met oog voor detail, kwaliteit en duurzaamheid. We hebben nergens op bezuinigd, omdat je één keer een bakfiets koopt. Maar ook omdat wij het zelf aan huis op komen lossen als er iets mis is met je Dolly.

7.5
Dolly Bikes Bakfiets Family 22 2022
€4.899,-
Bekijk deze fiets
7.8
Dolly Bikes Family 600wh 2021
€4.499,-
Bekijk deze fiets
Gemiddelde beoordeling
0

Eindcijfer

Gebaseerd op 0 reviews

Klanttevredenheid

Klantentevredenheid heeft onze hoogste prioriteit.
Daarom vragen wij onze klanten om hun ervaringen met Dolly Bikes te delen op het onafhankelijke platform Fietstest. Want wie kan Dolly Bikes beter beoordelen dan haar eigen klanten?

Benieuwd hoe onze klanten Dolly Bikes ervaren? Lees dan onderstaande Fietstest ervaringen.

Kom zelf testen

Jaarlijks organiseren wij meerdere fietstesten. Lijkt het je leuk om de nieuwste modellen te testen?

Meld je aan