Vraag de gratis DutchID
brochure aan!

DutchID

Dutch ID - 100% Hand built in Holland

Met ruim 25 jaar ervaring, ontwikkelen wij e-bikes die je hart veroveren. Met een minimalistisch, modern design en uitstekend rijcomfort. Waardoor je vaker fietst, actiever leeft en van je vrijheid geniet. Wij geloven dat de e-bike een prima alternatief is voor de auto, voor woon-werkverkeer en voor ontspannen ritjes in je vrije tijd.

Wij hebben een passie voor ambachtelijk vakmanschap en kwaliteit. Daarom worden onze e-bikes ontworpen en stuk voor stuk met de hand gebouwd in Nederland. Dat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid, lange levensduur en meer rijcomfort.

Onze e-bikes zijn verkrijgbaar in Nederland, België en Duitsland.

Kenmerkend Nederlands ontwerp

Dutch ID e-bikes worden ontworpen met de Hollandse nuchterheid. Al bij de eerste schetsen wordt rekening gehouden met de integratie van alle elektronica en de ophanging van de motor. De perfecte afstemming tussen gewicht, stijfheid, ondersteuning en geometrie zorgt voor heerlijk rijdende e-bikes.

Fabriek

In Beverwijk is onze bijzondere fabriek gevestigd. Tijdens onze bezoekersdagen kun je met eigen ogen ervaren dat dit geen doorsnee assemblagebedrijf is. Hoewel de processen hightech zijn ingericht, worden de Dutch ID e-bikes hier allemaal met de hand gebouwd. Een ervaren team draagt de zorg voor zeer hoogwaardige productie. Kwaliteit en ouderwets vakmanschap staat hier hoog in het vaandel en dat merk je direct.

Oerdegelijke frames

Een oerdegelijk en stijf frame is de basis van elke Dutch ID e-bike. Hoe hoger de kwaliteit van het frame, hoe beter de fiets rijdt. Alle Dutch ID frames worden stuk voor stuk geproduceerd onder de strengst geldende productie standaarden, hitte behandeld voor maximale stijfheid. Een Dutch ID voelt daardoor solide, uitdagend en altijd in controle!

Luisteren naar onze klanten

Door te luisteren naar de feedback van onze Dutch ID rijders weten wij precies hoe onze fietsen gebruikt worden en wat onze klanten ervaren. Die kennis passen we direct toe in onze producten, met als resultaat: e-bikes met de allerbeste rijeigenschappen en een design waar je hart sneller van gaat kloppen.

Dutch ID is in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Bike Totaal en Profile de fietsspecialist. Vind een winkel bij jou in de buurt.

www.dutch-id.nl

0 Gemiddeld

Gemiddelde beoordeling uit 0 beoordelingen.

Klanttevredenheid

Klantentevredenheid heeft onze hoogste prioriteit.
Daarom vragen wij onze klanten om hun ervaringen met DutchID te delen op het onafhankelijke platform Fietstest.
Want wie kan DutchID beter beoordelen dan haar eigen klanten?

Benieuwd hoe onze klanten DutchID ervaren? Lees dan onderstaande Fietstest ervaringen.

Deel uw eigen ervaring

Consumententestdag Dutch ID:

Dealer review Dutch ID Phantom:

Dutch ID | Beveland 2 | 1948 RA | Beverwijk | The Netherlands |0251 261222 | [email protected]

Dutch ID e-bikes zijn in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Bike Totaal en Profile de fietsspecialist. Vind een winkel bij jou in de buurt.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste fiets?

Met onze Fietstest Keuzehulp weet je binnen één minuut veel meer.

Doe de Fietstest

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van al het nieuws? Meld je aan voor de nieuwsbrief!