Vraag de gratis DutchID
brochure aan!

DutchID

100% Hand built in Holland

Onder de rook van Amsterdam, in Beverwijk, is een bijzondere fabriek gevestigd. Loop binnen en je ervaart dat dit geen doorsnee assemblagebedrijf is. Hoewel de processen hightech zijn ingericht, worden de Dutch ID E-Bikes hier allemaal met de hand gebouwd. Een ervaren team draagt de zorg voor zeer hoogwaardige productie. Kwaliteit staat hier hoog in het vaandel en dat merk je direct.

Geen stoffige donkere ruimtes maar een schone, lichte werkplaats waar alles op orde is. Elke productiestap is doordacht en uitgekiend. Dit zorgt ervoor dat elke monteur de beste werkplek heeft om prachtige producten te maken waarbij de visie is: zorgeloos rijplezier!

Al 10 jaar staan kwaliteit, vakmanschap en de pioniersgeest centraal bij Dutch ID. Kwalitatief hoogwaardige fietsen bouwen met de beste rijeigenschappen, dààr gaat het om.

Kenmerkend Nederlands ontwerp

Dutch ID E-Bikes worden ontworpen met de Hollandse nuchterheid. Alle modellen zijn voorzien van een middenmotor, naafversnelling en een oerdegelijk frame voor maximale betrouwbaarheid en minimaal onderhoud. Al bij de eerste schetsen wordt rekening gehouden met de integratie van alle elektronica en de ophanging van de motor. De perfecte afstemming tussen gewicht, stijfheid, ondersteuning en geometrie zorgt voor heerlijk rijdende E-Bikes.

Oerdegelijke frames

Een oerdegelijk en stijf frame is de basis van elke Dutch ID E-Bike. Hoe hoger de kwaliteit van het frame, hoe beter de fiets rijdt. Alles voelt daardoor soepel, uitdagend en nog beter! Alle Dutch ID frames worden stuk voor stuk geproduceerd onder de strengst geldende productie standaarden, hitte behandeld voor maximale stijfheid en gelakt met oog voor het kleinste detail.

Dutch ID E-Bike collectie : "Alles voelt soepel en uitdagend met verbluffende prestaties"

 

0 Gemiddeld

Gemiddelde beoordeling uit 0 beoordelingen.

Klanttevredenheid

Klantentevredenheid heeft onze hoogste prioriteit.
Daarom vragen wij onze klanten om hun ervaringen met DutchID te delen op het onafhankelijke platform Fietstest.
Want wie kan DutchID beter beoordelen dan haar eigen klanten?

Benieuwd hoe onze klanten DutchID ervaren? Lees dan onderstaande Fietstest ervaringen.

Deel uw eigen ervaring

Dutch ID | Beveland 2 | 1948 RA | Beverwijk | The Netherlands |0251 261222 | info@dutch-id.nl

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste fiets?

Met onze Fietstest Keuzehulp weet je binnen één minuut veel meer.

Doe de Fietstest

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van al het nieuws? Meld je aan voor de nieuwsbrief!