Vraag de gratis Flyer
brochure aan!

Flyer

BEDRIJFSPROFIEL

FLYER e-bikes worden ontwikkeld, geproduceerd en verkocht door het bedrijf Biketec AG. Het traditionele Zwitserse merk FLYER is de afgelopen jaren een wereldwijde speler geworden. Biketec AG werd opgericht in 2001 en nam FLYER-activiteiten over van zijn voorganger BKTech AG. De groei van het bedrijf maakte een overstap van Kirchberg naar een nieuwe locatie in Huttwil in 2009 noodzakelijk.

Maximale productiecapaciteit staat op 400 FLYER e-bikes per dag. Met meer dan 200 werknemers is Biketec AG de grootste werkgever in de regio. Het bedrijf heeft de volgende dochterondernemingen: FLYER Service GmbH in Filderstadt (Duitsland), FLYER Bikes Austria GmbH in Bad Goisern (Oostenrijk) en FLYER Benelux B.V. in Beverwijk (Benelux).

E-bike specialist sinds 1995
In een pioniersrol sinds het begin van de jaren negentig, heeft Biketec AG een schat aan ervaring met de FLYER e-bike verzameld en een aanzienlijke impact gehad op en bijgedragen aan de consolidatie van de ontwikkelingen in de e-bike-sector. Deze knowhow is geïntegreerd in alle dagelijkse activiteiten van het bedrijf. Biketec AG is marktleider van e-bikes in Zwitserland.

De belangrijkste buitenlands markten zijn Duitsland, Oostenrijk de Benelux. Biketec AG werkt met ongeveer 300 FLYER-dealers in Zwitserland, 450 in Duitsland, 200 in Nederland en 90 in Oostenrijk. Dankzij dit dichte netwerk kan Biketec AG nauwe relaties onderhouden met eindklanten en op hun behoeften inspelen.

 

0 Gemiddeld

Gemiddelde beoordeling uit 0 beoordelingen.

Klanttevredenheid

Klantentevredenheid heeft onze hoogste prioriteit.
Daarom vragen wij onze klanten om hun ervaringen met Flyer te delen op het onafhankelijke platform Fietstest.
Want wie kan Flyer beter beoordelen dan haar eigen klanten?

Benieuwd hoe onze klanten Flyer ervaren? Lees dan onderstaande Fietstest ervaringen.

Deel uw eigen ervaring

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste fiets?

Met onze Fietstest Keuzehulp weet je binnen één minuut veel meer.

Doe de Fietstest

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van al het nieuws? Meld je aan voor de nieuwsbrief!