Italjet

1959

Italjet werd opgericht in 1959 en is gevestigd in “Motor Valley” in het hart van Emilia, tussen de provincies Bologna en Modena, die deze naam draagt omdat het, cultureel en traditioneel, wordt gekenmerkt door de passie voor innovatie, mechanica en motoren. Hier bevinden zich prestigieuze en bekende merken auto’s en motorfietsen over de hele wereld. Dit heeft geleid tot een reeks van wijdverspreide kennis, vaardigheden en professionalisme die onderdeel zijn geworden van het DNA van dit gebied. Twee wielen, schone energie, voortdurende innovatie gecombineerd met constructief Italiaans vakmanschap. Centraal staat een project dat klaar is om de tijd uit te dagen. Italjet interpreteert de e-bike-wereld op een originele en onderscheidende manier, met een uniek assortiment op het gebied van design, stijl en aandacht voor detail, en biedt daarmee het plezier een volledig Italiaans, uniek en onnavolgbaar ecologisch product te bezitten.

 

7.7
Italjet Ascot Classic 2020
€3.950,-
Bekijk deze fiets
Gemiddelde beoordeling
0

Eindcijfer

Gebaseerd op 0 reviews

Klanttevredenheid

Klantentevredenheid heeft onze hoogste prioriteit.
Daarom vragen wij onze klanten om hun ervaringen met Italjet te delen op het onafhankelijke platform Fietstest. Want wie kan Italjet beter beoordelen dan haar eigen klanten?

Benieuwd hoe onze klanten Italjet ervaren? Lees dan onderstaande Fietstest ervaringen.

 

Vanaf heden kunt u bij Italjet een proefrit op locatie aanvragen, op deze manier kunt u deze e-bike(s) in levenden lijve ontdekken en bewonderen in uw eigen omgeving.

Een proefrit op locatie kunt u via onderstaande button aanvragen, hierna neemt Fietstest.nl contact met u op om een afspraak in te plannen.

Proefrit aanvragen

Contact info :
Italjet e-Bikes Netherlands

Bezoekadres (geopend na afspraak)
Sint Eloijstraat 1
5211 ZA ’s-Hertogenbosch

+31(0) 6 12 63 29 35
[email protected]

Kom zelf testen

Jaarlijks organiseren wij meerdere fietstesten. Lijkt het je leuk om de nieuwste modellen te testen?

Meld je aan