Keola

Keola fietsen brengen je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Onze fietsen zijn gemaakt voor de  levensgenieters. Voor degenen die ieder moment van de dag volledig mee willen maken. Dit is dan ook precies waar we rekening mee houden bij het ontwerpen van onze fietsen. Met ieder design dat we toepassen zorgen we ervoor dat het belangrijkste nooit uit het oog verloren gaat; de vrijheid en het genot van heerlijk elektrisch fietsen.

Met de vloeiende en lichte vormgeving van onze Keola fietsen onderscheiden we ons van andere merken e-bikes. Samen met onze ontwerpers zorgen we voor duurzame e-bikes met een lange levensduur. Een eerlijke fiets voor een eerlijke prijs. Keola heeft als doel om de overgang naar een duurzame samenleving te versnellen en te bevorderen. Om dit te doen bieden wij technologisch geavanceerde elektrische fietsen die gebruiksvriendelijk, duurzaam en modieus zijn.

Enjoy the ride!

7.7
Keola 727 TM 2021
€2.599,-
Bekijk deze fiets
7.2
Keola 727 M 2021
€2.549,-
Bekijk deze fiets
7.1
Keola 716 F 2021
€1.599,-
Bekijk deze fiets
7.4
Keola Delft 2020
€2.200,-
Bekijk deze fiets
Gemiddelde beoordeling
0

Eindcijfer

Gebaseerd op 0 reviews

Klanttevredenheid

Klantentevredenheid heeft onze hoogste prioriteit.
Daarom vragen wij onze klanten om hun ervaringen met Keola te delen op het onafhankelijke platform Fietstest. Want wie kan Keola beter beoordelen dan haar eigen klanten?

Benieuwd hoe onze klanten Keola ervaren? Lees dan onderstaande Fietstest ervaringen.

Kom zelf testen

Jaarlijks organiseren wij meerdere fietstesten. Lijkt het je leuk om de nieuwste modellen te testen?

Meld je aan