Vraag de gratis Kettler
brochure aan!

Kettler

39 JAAR KWALITEIT, DIE GENERATIES VERBINDT: KETTLER ALU-RAD

KETTLER Alu-Rad staat bekend sedert 1978 als pionier op het gebied van lichtgewicht fietsen en kwaliteit made in Germany. Bij ons werd de allereerste aluminium fiets ontwikkeld en gemonteerd.

Sedert 1978 is er veel gebeurd: op de fietsmarkt heeft aluminium als materiaal een revolutie teweeggebracht.   Dankzij innovatief onderzoek passen onze fietsen zich nu optimaal aan hun bestuurders aan en voegt elektrische ondersteuning bij de e-bike een nieuwe dimensie toe aan de mobiliteit op twee wielen.

Eén ding is tot op de dag van vandaag niet veranderd en daar zijn wij zeer trots op:

Elke KETTLER Alu-Rad wordt, zoals dat al meer dan 30 jaar gebeurt, door onze medewerkers in onze fabriek in het Saarland met de grootste nauwkeurigheid ontworpen, geassembleerd, gelakt, technisch gekeurd en getest op kwaliteit.

Want alleen zo kunnen wij garanderen, dat u de fiets krijgt, die voor U gemaakt lijkt te zijn. Ons doel is immers het maken van fietsen die zich ergonomisch aanpassen om u zo een optimaal mogelijke fietsbeleving te bezorgen. Op elke leeftijd, bij elke lengte en voor elke behoefte. Wij weten wat u nodig hebt. Omdat wij luisteren en geloven dat alleen op deze manier geproduceerde fietsen generaties in beweging kunnen brengen.

Dat is de traditie van KETTLER: vanaf de eerste eigen metgezel met pedalen, de KETTCAR. En net als de iconische pedaalracewagen, steeds technisch verder ontwikkeld en doorgegeven van generatie op generatie, zo geven ook onze medewerkers hun kennis door aan volgende generaties. Zoals de zoon van onze monteur, die vandaag de montage van e-bikes leidt. Of onze kwaliteitscontroleur, die het werk van haar moeder heeft overgenomen en zich nu regelmatig bijschoolt met de meest recente kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften.

Dat alles wordt voortgezet is bij onze tradities erg belangrijk, want alleen zo kunnen we fietsen ontwikkelen die ook voor toekomstige generaties „gemaakt lijken te zijn”.

0
Kettler Simple € 1.599,- Bekijk testresultaat »
0
Kettler Quadriga Plus 8 Benelux € 3.199,- Bekijk testresultaat »
0
Kettler Quadriga Plus 8 € 2.999,- Bekijk testresultaat »
0
Kettler Quadriga Comp 8 Belt € 3.299,- Bekijk testresultaat »
0
Kettler Quadriga CX 5 € 2.999,- Bekijk testresultaat »
0
Kettler Quadriga CX 10 € 2.999,- Bekijk testresultaat »
0 Gemiddeld

Gemiddelde beoordeling uit 0 beoordelingen.

Klanttevredenheid

Klantentevredenheid heeft onze hoogste prioriteit.
Daarom vragen wij onze klanten om hun ervaringen met Kettler te delen op het onafhankelijke platform Fietstest.
Want wie kan Kettler beter beoordelen dan haar eigen klanten?

Benieuwd hoe onze klanten Kettler ervaren? Lees dan onderstaande Fietstest ervaringen.

Deel uw eigen ervaring

KETTLER ALU-RAD WAARBORG VAN EURORAD DEUTSCHLAND GMBH

In principe geven wij op alle producten de binnen de EU toepasselijke garantie van 24 maanden vanaf de datum van aankoop. U vindt meer hierover in onze algemene voorwaarden.

Het eerste aanspreekpunt voor de garantie is altijd de KETTLER ALU-RAD-vakhandelaar door wie het product werd geleverd.

In het algemeen zijn accidentele schade, defecten als gevolg van slijtage en schade door vandalisme uitgesloten van garantie.


KETTLER ALU-RAD GARANTIEBEPALINGEN

De garantie geldt gewoonlijk alleen voor de originele koper van de betreffende fiets en is niet overdraagbaar.

In het algemeen zijn accidentele schade, defecten als gevolg van slijtage en schade door vandalisme uitgesloten van garantie.

Als er aanspraak wordt gemaakt op garantie, leidt dit niet tot een uitbreiding of een nieuw begin van de garantieperiode.

Het indienen van het volledig ingevulde garantiebewijs voorzien van winkelstempel met aankoopbon is absoluut vereist. Anders is een snelle en positieve afwikkeling van de garantie niet mogelijk.

De fabrikant behoudt zich het recht voor om de garantie te weigeren indien de vereiste documenten niet worden geproduceerd met het gereclameerde onderdeel.

Een aanspraak op garantie moet altijd worden ingediend bij een erkende KETTLER ALU-RAD-vakhandelaar (het beste bij de handelaar waar het artikel is gekocht). U hebt echter ook de mogelijkheid om onze servicehotline te bellen of ons een e-mail te sturen.

 

Volg ons op Facebook!

Facebook

WE WILL GLADLY HELP YOU.

If you have any questions about our bikes, e-bikes & accessories, contact a KETTLER ALU-RAD dealer directly.

Find a specialist dealer here

Email us if the specialist dealer cannot help you.

Email: info@kettler-alu-rad.de

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste fiets?

Met onze Fietstest Keuzehulp weet je in minder dan twee minuten veel meer.

Doe de fietstest

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van al het nieuws? Meld je aan voor de nieuwsbrief!