Kreidler

Filosofie – Fietsen & E-Bike

Mocht je ’s ochtends vroeg toevallig langs de straat »An der Schmiede 4« in Oldenburg gaan, zul je merken, dat bij Kreidler reeds gedurende de vroege uurtjes vlijtig gemanaged, ontwikkeld, ingekocht, gecontroleerd en vooral dingen geproduceerd worden. Wij staan zo vroeg op, omdat wij een passie hebben, die ons elke dag weer tot de beste prestaties aanspoort. Deze passie heet »fi ets«. Men vraagt ons vaak, wat de oorsprong van ons enthousiasme is. Verbinden wij met de fi ets het eerste gevoel van grenzeloze vrijheid? Of dat van de eerste zelfstandigheid? Of is het gewoon de eerste fascinatie van de snelheid die ons in zijn ban heeft getrokken?

Iedereen bij ons kent natuurlijk diep in zijn binnenste het antwoord. Maar één ding is natuurlijk klaar als een klontje: De liefde voor de fi ets zit in iedereen van ons en zal ook niet meer verdwijnen. Ze zorgt 24 uur per dag voor onze motivatie. Het merk Kreidler en zijn producten zijn voortdurend in ons hoofd aanwezig. En dat vinden wij ook goed zo! Wij willen voor jou gewoon de best mogelijke bike ontwikkelen en bouwen – ongeacht, om wat voor soort fi ets het gaat.

Kreidler ontwikkeld en produceert ook bij de locatie in Duitsland. Zo hebben wij de teugels zelf in de hand, hebben een direct contact met de productie en kunnen veranderingen direct laten verwerken. Wij hechten waarde eraan, op ooghoogte met onze klanten en de speciaalzaken te blijven en zijn er trots op, een tot de middenstand behorend familiebedrijf te zijn. Wij zijn compleet zelfstandig gefinancierd en bepalen alles zelf. Ons succes stroomt altijd terug in het bedrijf! Van één ding kun je op aan: Wij zijn wij en blijven onze passie ook in de toekomst trouw!

 

6.8
Kreidler Vitality Eco 8 2019
€3.099,-
Bekijk deze fiets
6.8
Kreidler Vitality Eco 2 2019
€2.249,-
Bekijk deze fiets
Gemiddelde beoordeling
0

Eindcijfer

Gebaseerd op 0 reviews

Klanttevredenheid

Klantentevredenheid heeft onze hoogste prioriteit.
Daarom vragen wij onze klanten om hun ervaringen met Kreidler te delen op het onafhankelijke platform Fietstest. Want wie kan Kreidler beter beoordelen dan haar eigen klanten?

Benieuwd hoe onze klanten Kreidler ervaren? Lees dan onderstaande Fietstest ervaringen.

Kreidler – a cycle union GmbH brand

An der Schmiede 4
26135 Oldenburg
+49 (441) 9 20 89 135
[email protected]
www.kreidler.com

Cycle Unie Benelux B.V.?

James Wattstraat 4  G20
8912 AR Leeuwarden
www.cycle-union.de

Director Manager:

Severine Lönne | Eberhard Dörr
Register Rechtbank: Amtsgericht Oldenburg
Inschrijvingsnummer: HRB 2295
St.-Nr. 64/200/21174
B.T.W.-nummer: DE117475015

Kom zelf testen

Jaarlijks organiseren wij meerdere fietstesten. Lijkt het je leuk om de nieuwste modellen te testen?

Meld je aan