Ostrichoo

“Less is more” vinden we bij Ostrichoo. Zaken als lcd schermen en andere toeters en bellen vinden we niet nodig. Zulke randzaken gaan vaak snel kapot en kosten een hoop geld om te vervangen. De fietsen van Ostrichoo houden we simpel maar krijgen daardoor juist hun stoere look. Daarbij laden ze onwijs snel op, zijn ze sportief, functioneel en niet fysiek in een winkel te koop. “Huh? Waarom niet?” horen we je denken.

Het antwoord is simpel. Een winkel kost geld en we willen dat jij een e-bike kunt kopen voor een goede prijs. Daarom koop je bij ons je fiets gewoon online. Wil je eerst een e-bike test doen dan kan dat, we bieden in Nederland gratis proefritten aan bij je thuis!

De droom om de ietwat oubollige e-bike om te toveren tot een hippe, duurzame stadsfiets die betaalbaar is voor iedereen is geen droom meer, maar nu echt werkelijkheid geworden. We zijn supertrots dat we jullie kunnen helpen aan een vervoermiddel waar je mee gezien mag worden én die je ook nog eens van A naar B brengt zonder problemen.

6.2
Ostrichoo Zeno 2022
€2.199,- V.a. €85,-,- p/mnd
Bekijk deze fiets
7.2
Ostrichoo Lucius 2022
€1.899,- V.a. €74,-,- p/mnd
Bekijk deze fiets
7.5
Ostrichoo Julius 2020
€1.499,-
Bekijk deze fiets
Gemiddelde beoordeling
0

Eindcijfer

Gebaseerd op 0 reviews

Klanttevredenheid

Klantentevredenheid heeft onze hoogste prioriteit.
Daarom vragen wij onze klanten om hun ervaringen met Ostrichoo te delen op het onafhankelijke platform Fietstest. Want wie kan Ostrichoo beter beoordelen dan haar eigen klanten?

Benieuwd hoe onze klanten Ostrichoo ervaren? Lees dan onderstaande Fietstest ervaringen.

Kom zelf testen

Jaarlijks organiseren wij meerdere fietstesten. Lijkt het je leuk om de nieuwste modellen te testen?

Meld je aan