Vraag de gratis Rivel
brochure aan!

Rivel

Twee gepassioneerde fietsenbouwers uit het Friese Surhuisterveen vonden elkaar in 1948 en besloten samen innovatieve fietsen te bouwen. Het merk Riemersma & Van der Velde was geboren.

De naam Rivel wordt bedacht door een leverancier die de naam Riemersma & Van Der Velde te lang vond voor zijn pakbonnen en etiketten. Hij kortte deze af naar Rivel en bij de directie valt deze naam in de smaak. Vanaf dat moment heten we Rivel en is de goede samenwerking met klanten en leveranciers onderdeel geworden van onze identiteit. Maar naast het goed luisteren naar de mensen waarmee we werken is innovatie en durf een belangrijk onderdeel van onze identiteit. Zo lanceerden we in 1986 onze eerste e-bike en zijn we tegenwoordig pionier in Nederland met het AEG e-bike systeem.

Vanaf eind 2013 gaat Rivel over naar de Bicycle Industry Group, de vestigingsplaats van Rivel wordt Deventer. We werken vanuit het hoofdkantoor met 25 medewerkers, en in de diverse Europese productielocaties zijn ongeveer 450 mensen aan ons product en bedrijf verbonden.

Inmiddels is Rivel niet alleen gegroeid op organisatorisch en technisch gebied, maar ook qua uitstraling. Door de jaren heen heeft Rivel een eigen stijl ontwikkeld. Een hardwerkend team van jonge mensen is verantwoordelijk voor nieuwe kleurencombinaties en de urban en alternatieve look die wordt geassocieerd met de nieuwe collectie, die in 2014 wordt gelanceerd. De nieuwe collectie wordt door verschillende vakhandelaren op de markt gezet.

0 Gemiddeld

Gemiddelde beoordeling uit 0 beoordelingen.

Klanttevredenheid

Klantentevredenheid heeft onze hoogste prioriteit.
Daarom vragen wij onze klanten om hun ervaringen met Rivel te delen op het onafhankelijke platform Fietstest.
Want wie kan Rivel beter beoordelen dan haar eigen klanten?

Benieuwd hoe onze klanten Rivel ervaren? Lees dan onderstaande Fietstest ervaringen.

Deel uw eigen ervaring

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste fiets?

Met onze Fietstest Keuzehulp weet je binnen één minuut veel meer.

Doe de Fietstest

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van al het nieuws? Meld je aan voor de nieuwsbrief!