Vraag de gratis Stella
brochure aan!

Stella

Garantie tot 5 jaar

Alleen bij Stella krijg je tot 5 jaar garantie op de best geteste elektrische fietsen van Nederland. De elektrische fietsen van Stella zijn al diverse keren tot de beste elektrische fietsen van Nederland uitgeroepen. Plus Magazine heeft Stella in de E-bike Test met 5 sterren gekozen tot Groepswinnaar en in de Plus E-bike Test 2016 bekroond met een 8,4.

Geen wonder, Stella maakt gebruik van de beste materialen en A-merken als Axa, Shimano, Hesling en Samsung.

Laagste prijs

Stella onderscheidt zich door rechtstreeks aan de consument te leveren. Door dit unieke concept blijft er geen geld bij dure tussenschakels als een dealernetwerk liggen. Dit zorgt ervoor dat wij de beste elektrische fietsen, voor een wel heel eerlijke prijs kunnen leveren. En onze persoonlijke levering? Bij Stella zijn de bezorgkosten gratis!

Nederlands kwaliteitsproduct

Om de kwaliteit van onze elektrische fietsen te waarborgen, ontwikkelt en assembleert Stella haar fietsen zelf. Elektrische fietsen van Stella worden stuk voor stuk in Nederland geassembleerd. Naast onze landelijke dekking aan E-bike Testcenters hebben wij eigen assemblagelijnen waar onze kwaliteitsfietsen vakkundig worden gemonteerd. Echte Hollandse kwaliteit dus.

Gratis proefrit en service bij jou thuis

De gehele collectie elektrische fietsen van Stella kun je gratis thuis uitproberen. Vraag een vrijblijvende proefrit aan en maak een proefrit op de elektrische fietsen van jouw voorkeur in jouw eigen omgeving. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in één van onze E-bike Testcenters. Zonder onze bekende service en tevreden klanten zou Stella nooit zo groot zijn geworden. Dagelijks rijdt het serviceteam van Stella door heel Nederland om jou service aan huis te verlenen. De eerste servicebeurt is geheel gratis. En de voorrijkosten, ook die betalen wij!

 

0 Gemiddeld

Gemiddelde beoordeling uit 0 beoordelingen.

Klanttevredenheid

Klantentevredenheid heeft onze hoogste prioriteit.
Daarom vragen wij onze klanten om hun ervaringen met Stella te delen op het onafhankelijke platform Fietstest.
Want wie kan Stella beter beoordelen dan haar eigen klanten?

Benieuwd hoe onze klanten Stella ervaren? Lees dan onderstaande Fietstest ervaringen.

Deel uw eigen ervaring

De laatste Stella e-bike acties & aanbiedingen bekijk je hier.

 

Neem contact op met Stella

Heb je verder nog vragen? Onze klantenservice staat altijd voor je klaar. Bellen met Stella kan op 0341 – 25 22 66. Maar je kunt uiteraard ook een e-mail sturen naar info@stellafietsen.nl of gebruik onze WhatsApp service via 06 – 86 85 35 34. Wil je een bezoek brengen aan een Stella E-bike Testcenter? Onze medewerkers staan zes dagen per week voor je klaar! Bij de E-bike Testcenters zijn ruim voldoende en gratis parkeerplaatsen aanwezig. En wij zorgen voor een heerlijk bakje koffie of thee!

 

Neem gerust contact op

Stella Fietsen B.V.

Oosteinderweg 90, 8072 PD, Nunspeet

Telefoon: 0341 – 25 22 66

Mail: info@stellafietsen.nl

Web: Stellafietsen.nl

Whatsapp: 06 – 86 85 35 34

Chat: ma. t/m vr. 08.30 – 17.30

KVK-nummer: 58250603

BTW-nummer: 852946508B01

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste fiets?

Met onze Fietstest Keuzehulp weet je binnen één minuut veel meer.

Doe de Fietstest

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van al het nieuws? Meld je aan voor de nieuwsbrief!