Vraag de gratis Trek
brochure aan!

Trek

RIDE BIKES, HAVE FUN, FEEL GOOD

Files, klimaatverandering en een ongezonde levensstijl zijn aan de orde van de dag, en wij zijn trots u een collectie fietsen te bieden die bijdraagt aan het verminderen van deze problemen. Niet voor niets kunt u ons motto ‘RIDE BIKES, HAVE FUN, FEEL GOOD’ terugvinden op onze hele e-bike collectie.

Naast een uitgebreide collectie aan multi-functionele en recreatieve e-bikes bieden we u de Super Commuter+ modellen, elektrische fietsen die de strijd aangaan met de auto. Wist u trouwens dat de Super Commuter+ 8S door de RAI-vereniging is uitgeroepen tot de ‘Snelle e-bike van het jaar 2017?  Voor wie een e-bike voor dagelijkse ritten in en rondom de stad wenst introduceren we vier modellen in de UM+ serie.

Naast sportiviteit heeft Trek comfort hoog in het vaandel staan. In de afgelopen jaren is er door onze teams in Harderwijk en de USA hard gewerkt aan de Ultimate Comfort Philosophy, Trek’s definitie van comfort. Een verhaal over hoe de Ultimate Comfort Philosophy e-bikes tot stand zijn gekomen vindt u verderop in deze catalogus.

We voelen ons bevoorrecht om een collectie (elektrische) fietsen voor de Benelux samen te stellen, wetende dat deze gebruikt worden in een omgeving die fietsen en de fietser heeft omarmt. Goede infrastructuur stelt u immers instaat om beter, langer en veiliger van een Trek te genieten. Dit doen we met enthousiaste teams vanuit onze kantoren in Harderwijk, de USA en onze fabriek in Duitsland waar de fietsen met ‘Deutsche Grundlichkeit’ worden gespoten en geassembleerd.

Team Trek

 

0 Gemiddeld

Gemiddelde beoordeling uit 0 beoordelingen.

Klanttevredenheid

Klantentevredenheid heeft onze hoogste prioriteit.
Daarom vragen wij onze klanten om hun ervaringen met Trek te delen op het onafhankelijke platform Fietstest.
Want wie kan Trek beter beoordelen dan haar eigen klanten?

Benieuwd hoe onze klanten Trek ervaren? Lees dan onderstaande Fietstest ervaringen.

Deel uw eigen ervaring

WaveCel: de grootste stap voorwaarts in de bescherming tegen hersenschuddingen door fietsongevallen

Trek en Bontrager zijn gaan samenwerken met WaveCel voor de ontwikkeling van een helmtechnologie die een radicale trendbreuk vormt met reeds 30 jaar geldende veiligheidsstandaards in de fietsindustrie. Je hebt maar één stel hersenen. Het is de moeite waard om die te beschermen.

 

 

Bekijk de WaveCel helmen

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste fiets?

Met onze Fietstest Keuzehulp weet je binnen één minuut veel meer.

Doe de Fietstest

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van al het nieuws? Meld je aan voor de nieuwsbrief!