Trenergy

Trenergy heeft in 2011 haar eerste collectie elektrische fietsen op de markt gebracht. Het is een merk dat zich exclusief richt op elektrische fietsen met een zeer complete uitrusting en hoogwaardig rij-comfort. Hierbij wordt  gebruik gemaakt van goede en bekende merk onderdelen zoals Shimano en dat alles tegen zeer betaalbare prijzen.

Onze elektrische fietsen zijn exclusief verkrijgbaar via de vakhandel. Wij hebben veel vertrouwen in de verkoop van een dergelijk product met duidelijke toegevoegde waarde. Een klant wil tenslotte ook graag een proefrit maken op de fiets om te kijken of deze aan zijn of haar wensen tegemoet komt.

Onze dealers zijn allen kundig en zullen uw fiets 100% rijklaar afleveren en staan ook na de aankoop voor u klaar met advies en service. Vanzelfsprekend willen ze u graag adviseren hoe uw fiets te gebruiken en te onderhouden, zodat u uw fiets probleemloos vele jaren met veel plezier zult gebruiken.

Ons doel: tevreden klanten

Trenergy heeft maar één doel en dat is een tevreden klant. Samen met onze dealers doen we daarvoor ons uiterste best. Aan deze belofte kunt u ons houden!

Overweegt u de aanschaf van een elektrische fiets? Wilt u een compleet uitgeruste fiets met alle denkbare opties en de zekerheid van een specialist op het gebied van elektrische fietsen die u adequate service kan bieden en wilt u dat tegen een eerlijke prijs? Stap dan eens op een Trenergy fiets en u bent verkocht!

7.6
Trenergy Performance Belt 2.3 SE 2023
€3.199,-
Bekijk deze fiets
7.7
Trenergy Lisboa 2022
€2.224,-
Bekijk deze fiets
7.1
Trenergy Endurance 2022
€1.899,-
Bekijk deze fiets
7.2
Trenergy Aveiro 2021
€1.899,-
Bekijk deze fiets
7.5
Trenergy Evora 2021
€2.299,-
Bekijk deze fiets
7.2
Trenergy Performance 2020
€2.399,-
Bekijk deze fiets
7.7
Trenergy Active 2020
€1.999,-
Bekijk deze fiets
Gemiddelde beoordeling
0

Eindcijfer

Gebaseerd op 0 reviews

Klanttevredenheid

Klantentevredenheid heeft onze hoogste prioriteit.
Daarom vragen wij onze klanten om hun ervaringen met Trenergy te delen op het onafhankelijke platform Fietstest. Want wie kan Trenergy beter beoordelen dan haar eigen klanten?

Benieuwd hoe onze klanten Trenergy ervaren? Lees dan onderstaande Fietstest ervaringen.

Trenergy bouwt specifiek elektrische fietsen en geen fietsen zonder ondersteuning, mountainbikes of racefietsen. Daarom zijn wij al vanaf 2011 de specialist in elektrische fietsen.

Verkoop via vakhandel

Onze e-bikes verkopen wij alleen via de vakhandel; fietsenwinkels met een werkplaats waar de fietsenmaker een echte fietsspecialist is, ook op het gebied van elektrische fietsen.

Naast het ontwikkelen van nieuwe e-bikes steken we veel tijd in het ondersteunen van onze Trenergy dealers, een uitmuntende service waarmee de dealer je weer snel op weg kan helpen als de fiets voor onderhoud in de werkplaats staat.

Samen met professionele ontwerpers en een designbureau bouwen wij onze kwalitatief hoogwaardige fietsen, echte Nederlandse kwaliteitsproducten!

Ergonomisch ontwerp

De ontwerpen van onze elektrische fietsen zijn gebaseerd op ergonomische principes waar we veel onderzoek naar doen, zo heeft u altijd een prettige zithouding. Door gebruik te maken van materialen met juiste mechanische karakteristiek heeft de fiets de best mogelijke comfortabele rijeigenschappen. Wij zijn er van overtuigd dat je dit zeker ervaart!

Betrouwbaar

Trenergy staat bekend als een merk met hoge betrouwbaarheid. Op onze fietsen gebruiken wij hoogwaardige onderdelen als Shimano, Samsung, Bafang, Hesling, Spanninga en SKS. Daarbij zijn onze fietsen goed betaalbaar, vanaf €1199,00 koopt u al een betrouwbare elektrische fiets met de Trenergy kwaliteitsstempel.

Zo zorgen wij ervoor dat je vol energie op een Trenergy stapt!

Betaalbare prijs

icoon prijzenTrenergy biedt een ruim assortiment elektrische fietsen aan tegen een betaalbare prijs. Je kunt al een e-bike kopen vanaf €1199,00. Onze fietsen hebben een uitstekende prijskwaliteitsverhouding. Wij monteren uitsluitend hoogwaardige onderdelen van bekende merken zoals Shimano en Samsung om goede kwaliteit te garanderen. Onze mening is nog steeds dat elektrisch fietsen voor iedereen betaalbaar moet zijn!


Fantastische service

icoon sterTrenergy loopt op het gebied van service een streepje voor op de andere merken. Wij vinden service een heel belangrijk onderdeel in de totaalbeleving van de klant. Omdat onze organisatie korte lijnen heeft en het hele team vol enthousiasme zit kunnen we onze dealers snel en vakkundig ondersteunen. Door een goede dekking van ons dealernetwerk zit er altijd een fietsenwinkel in de buurt waar je een Trenergy kunt uitproberen


Hoogwaardig rij-comfort

icoon hoogwaardig rijcomfort

Trenergy is een merk dat zich specifiek richt op elektrische fietsen met hoge kwaliteit, een zeer complete uitrusting en hoogwaardig rij-comfort. De ontwerpen van onze elektrische fietsen zijn gebaseerd op ergonomische principes waar we veel onderzoek naar doen, zo heeft u altijd een prettige zithouding. Door gebruik te maken van materialen met juiste mechanische karakteristiek heeft de fiets de best mogelijke comfortabele rijeigenschappen, en dat merk je!


Nederlands kwaliteitsproduct

icoon nederland

Ons fiets-gekke team ontwikkeld samen met professionele ontwerpers en een gerenommeerd designbureau de collectie Trenergy fietsen naar de Hollandse standaard.
Daardoor bieden wij een uitstekend Nederlands kwaliteitsproduct.


Hoogwaardige onderdelen

betrouwbaar onderdeel

Trenergy maakt enkel gebruik van hoogwaardige onderdelen van bekende merken zoals Shimano, Samsung en Magura. Daarnaast spelen we in op de nieuwste technologie op zowel mechanisch als elektrisch vlak. Natuurlijk beproeven we de techniek eerst uitgebreid zelf voordat we het op onze fietsen gaan gebruiken. Trenergy levert dan ook betrouwbare fietsen van hoge kwaliteit!

Kom zelf testen

Jaarlijks organiseren wij meerdere fietstesten. Lijkt het je leuk om de nieuwste modellen te testen?

Meld je aan