Fietstest Xperience 2024

Geplaatst op 9 juli 2024

Eerste Editie van Fietstest Xperience: Het Ultieme Outdoor Fietstest Evenement

Fietstest.nl kondigt met trots de eerste editie van de Fietstest Xperience aan, hét nieuwe outdoor testevenement dat deel uitmaakt van de Dutch Cycling Week (DCW). Dit unieke evenement biedt fietsers van diverse niveaus de gelegenheid om een groot aanbod van de fietsmarkt te ontdekken en verschillende fietsmodellen te testen op het grootste buiten testparcours van Nederland.

Datum en Locatie Het evenement vindt plaats op 28 en 29 september 2024 aan de Nedereindse Berg in Utrecht. Dit weekend belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor iedereen die op zoek is naar zijn ideale fiets.

Wat te Verwachten Fietstest Xperience biedt een breed scala aan fietsen en e-bikes. Bezoekers kunnen niet alleen fietsen uitproberen, maar ook kennismaken met een uitgebreid assortiment aan fietsaccessoires, zoals helmen, fietskleding en zelfs fietsreizen.

Het Grootste Outdoor Testparcours van de Benelux Op een parcours van 1,5 km krijgen bezoekers de kans om e-bikes en speedpedelecs uit te proberen. Dit uitgebreide testparcours is speciaal ontworpen om potentiële kopers te helpen een weloverwogen keuze te maken. Langs het parcours staan fietsexposanten paraat om vragen te beantwoorden over de diverse aspecten van de fietsen, zoals aandrijving, batterij en actieradius.

Interactieve Ervaring In de centrale Fietstest Xperience tent worden presentaties gegeven door fietsexperts, die hun kennis en expertise delen over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de fietsindustrie.

Tickets en Aanwezigheid Mis deze unieke kans niet om jouw perfecte fiets te vinden en geniet van een dag vol plezier en testritten. Koop snel je ticket en kom naar de Fietstest Xperience 2024. Beleef zelf waarom dit evenement een must-visit is voor elke fietsliefhebber.

Voor meer informatie en om tickets te kopen, bezoek onze website op www.fietstestxperience.nl.

Contactinformatie

Voor persvragen en meer informatie kunt u contact opnemen met:

Email: [email protected]

We kijken ernaar uit u te verwelkomen op de eerste editie van de Fietstest Xperience!

 

Recent nieuws & tips

Bekijk alles

Kom zelf testen

Jaarlijks organiseren wij meerdere fietstesten. Lijkt het je leuk om de nieuwste modellen te testen?

Meld je aan