Verslag Libelle Zomerweek 11 t/m 17 mei 2023

Geplaatst op 26 mei 2023

Verslag van de Libelle Zomerweek 2023 in Vijfhuizen

Op 11 mei begon de langverwachte Libelle Zomerweek 2023 in Vijfhuizen.
Dit jaarlijkse evenement, dat plaatsvindt op het terrein van Expo Haarlemmermeer, is een populaire bijeenkomst voor vrouwen van alle leeftijden.
Het thema van dit jaar was ’Sunset Boulevard’.

Bij aankomst op het terrein van Expo Haarlemmermeer werden bezoekers begroet door een vrolijke en kleurrijke setting. Overal waren versieringen te zien die het zomergevoel versterkten.
Het evenement bood een verscheidenheid aan activiteiten en attracties, waarvan velen waren gericht op de interesses van vrouwen.
Er waren modeshows, waarin de nieuwste trends en stijlen werden gepresenteerd.

Naast de modeshows waren er diverse workshops en lezingen waar bezoekers aan konden deelnemen. Deze workshops behandelden onderwerpen als koken, beauty, interieurdecoratie en gezondheid.
Op het grote podium waren dagelijks concerten en liveoptredens te zien. Nationale en internationale artiesten zorgden voor een geweldige sfeer en entertainden het publiek met hun muziek.

Het weer speelde gelukkig positief mee tijdens de Libelle Zomerweek.
Ondanks af en toe een bui en een paar wolkenvelden hier en daar was het voornamelijk zonnig en warm, wat bijdroeg aan de zomerse sfeer van het evenement.
Bezoekers konden buiten op het terras ontspannen en genieten van de zon, terwijl ze zich lieten inspireren door alles wat de Libelle Zomerweek te bieden had.
Het evenement trok duizenden bezoekers van alle leeftijden (totaal 65.400).

Een van de hoogtepunten van de Libelle Zomerweek 2023 was natuurlijk het Libelle Fietstest.nl parcours.
Bezoekers konden hier de nieuwste e-bike modellen (26 stuks: fatbikes, vouwfietsen, bakfietsen, stads en woon- werkverkeer) uitproberen. Het parcours, een ronde van circa 300 meter lang, gaf de testers genoeg ruimte om een goede indruk te krijgen.

Winactie
Een leuk item was onze spannende winactie, waarbij deelnemers kans maakten op een onvergetelijk nachtje weg naar Thermen Bussloo, inclusief 2 dagen wellness voor 2 personen.

Daarnaast hadden we onze eigen fotobooth, waar deelnemers zich konden laten vereeuwigen in stijl.
We wilden ervoor zorgen dat deze momenten niet verloren zouden gaan, dus hebben we elke foto afgedrukt met de logo’s van de deelnemende fietsmerken erop verwerkt.

Op onze socials vind je een sfeerimpressies van onze deelname: https://www.instagram.com/fietstest.nl/

We willen alle fietsmerken bedanken voor jullie deelname aan het Libelle Fietstest.nl parcours.
Jullie hebben bijgedragen aan het succes door de nieuwste modellen beschikbaar te stellen en bezoekers een onvergetelijke test-ervaring te bieden. We kijken nu al uit naar de volgende editie.

Recent nieuws & tips

Bekijk alles

Kom zelf testen

Jaarlijks organiseren wij meerdere fietstesten. Lijkt het je leuk om de nieuwste modellen te testen?

Meld je aan