Doppio School Edition

Geplaatst op 11 januari 2023

Met de doppio School Edition ben je helemaal ready to go. Deze doppio is veel meer dan een elektrische schoolfiets. Het bevat alle nodige accessoires waardoor je ritjes naar school, de sportclub of bijbaantje een stuk leuker, sneller en makkelijker worden.

Het standaard zadel is geschikt voor verschillende lengtes en geeft je genoeg ruimte om met z’n tweeën comfortabel rond te touren. Dat betekent dat je altijd je vrienden en klasgenoten mee achterop kan nemen. Double the Fun!

(Doppio School Edition)

Voorop de bike zit een voordrager met een krat. Ideaal om je tas in te doen. Op het frame zit een ART-2 vouwslot waar je de fiets binnen een paar seconden veilig mee op slot kan zetten. Daarnaast bevindt zich achter op de fiets een korte achterdrager.  Hier kan je je aan vast houden wanneer je achterop zit en mag je tot 8 kg aan bagage op vast maken! De maximale snelheid van de fiets is 25km/u en de fiets is gemakkelijk te bedienen via de button op het stuur. De doppio is altijd voorzien van een GPS-tracker waardoor je in de doppio-app altijd kan zien waar je fiets is en welke ritten je hebt gereden. Met de geofence kan je hem op slot zetten in een bepaald gebied en er zit ook een opsporingsdienst aan verbonden. Als leuke extra accessoire heeft deze editie een
telefoonhouder waarmee je op een veilige manier je telefoon
dichtbij hebt tijdens het fietsen. Perfect voor bijvoorbeeld navigatie.

Omdat het een e-bike is mag je gewoon op het fietspad fietsen.
Zonder helm, rijbewijs en kentekenplaatje!

Voor meer info ga je naar de website van doppio.bike.

Recent nieuws & tips

Bekijk alles

Kom zelf testen

Jaarlijks organiseren wij meerdere fietstesten. Lijkt het je leuk om de nieuwste modellen te testen?

Meld je aan