Schoolfietsen 2020 (niet elektrisch)

Schoolfietsen 2020 (niet elektrisch)

Geplaatst op 13 januari 2020

In dit overzicht vind je alle door Fietstest.nl geteste schoolfietsen (niet elektrisch). Het panel bestond uit vijftien scholieren. Ze onderwierpen de fietsen aan een inspectie en reden er een volle ronde mee op het parcours, inclusief een pittig klimmetje, vergelijkbaar met een viaduct. Na de rit vulden ze een digitaal scoreformulier in op een telefoon of iPad.

In dit overzicht vind je alle door Fietstest.nl geteste schoolfietsen (niet elektrisch). Het panel bestond uit vijftien scholieren. Ze onderwierpen de fietsen aan een inspectie en reden er een volle ronde mee op het parcours, inclusief een pittig klimmetje, vergelijkbaar met een viaduct. Na de rit vulden ze een digitaal scoreformulier in op een telefoon of iPad. Items die ze beoordeelden:

Verder vulden de scholieren van iedere fiets de plus- en minpunten in, en ze gaven een rapportcijfer. alle geteste fietsen – in alle gevallen de nieuwe (2020-) modellen – zijn minimaal door tien scholieren beoordeeld.


Categorie: Schoolfietsen | 5 geteste modellen

Bekijk hieronder het testresultaat per model

1. Popal Daily Dutch Prestige 2020 8.9 2. Batavus PACKD 3 2020 8.4 3. Gazelle Esprit 2020 7.7 4. Cortina Common 2020 7.5 5. Union Flow 2020 7.4

Meer testen

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste fiets?

Met onze Fietstest Keuzehulp weet je binnen één minuut veel meer.

Doe de Fietstest

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van al het nieuws? Meld je aan voor de nieuwsbrief!